parallax background

Solutii pentru orase


Statii incarcare masini electrice pentru orase, o initiativa sustenabila.

Sprijinim autoritățile locale să identifice cele mai bune soluții pentru dezvoltarea mobilitatii electrice, instalam infrastructura de încărcare și asiguram mentenanța acesteia.

Iti punem la dispozitie cele mai performante si eficiente statii de incarcare masini electrice pentru orase. Spunem da pentru un viitor electric cu o infrastructura extinsa de incarcare, pentru un transport mai curat si sustenabil.

Statii de incarcare Normal Charge

Statiile de incarcare ICU EVE Double Pro-Line


Statii de incarcare inteligente ale caror carcase sunt robuste, proiectate pentru utilizare frecventa, care poate fi montate pe perete sau pe stalpi. Suporta mai multe profiluri de utilizatori, ierarhii de stabilire a prețurilor și decontarea tranzacțiilor.

Proiectate pentru a maximiza viteza de incarcare, aceste statii asigura in acelasi timp conectarea la retea și optimizeaza consumul de energie.

Pret incepand de la 3 199€ fara TVA


 

Statiile de incarcare ICU Twin


Statii de incarcare dual socket, cu funcționalitate inteligentă avansată, proiectate sa reziste outdoor. Instructiunile de utilizare precum si ledul incorporat sunt de ajutor oricarui sofer care alimenteaza la aceste statii, zi si noapte. Conexiunea la Internet se face prin GPRS / Ethernet. Sunt potrivite pentru orice spatiu public, aceste statii fiind testate riguros și certificate independent.

Pret incepand de la ...€ fara TVA


 

Statii de incarcare Fast Charge

Statii de incarcare EFACEC


Solutia de incarcare la costuri reduse datorita arhitecturii master-slave care permite incarcarea simultana a doua masini intr-o singura locatie. Reprezinta gama completă de statii de incarcare pentru rețeaua publică, compatibile cu orice tip de vehicul electric, ce pot fi conectate la orice sistem de gestionare la distanță.

Dotate cu carcasa de aluminiu, robuste, ideale atat indoor cat si outdoor, statiile EFACEC sunt solutia ideala pentru infrastructura publica.

Pret incepand de la 12 480€ fara TVA


 

Statii de incarcare TRITIUM


Experti in tehnologia e-mobilității din 1999, fiabila si robusta, cu un design atractiv, usor de manevrat, TRITIUM este compatibila cu toate modele de autovehicule de pe piata europeana dar poate incarca si masini pe standardul asiatic. Cu TRITIUM incarci masina ta electrica de la Zero la 80% in mai putin de 30 de minute.

Este produsa in Australia si este capabila sa livreze o putere maxima de 50kW in current continuu. Noutatea echipamentului consta in formula tehnica aleasa de producator si anume racirea echipamenului cu lichid, nu cu aer.

Pret incepand de la 20 520€ fara TVA